.

.

DADES IDENTIFICATIVES:

Empresa titular de llibrescasamanya.com, LLIBRERIA ANTIQUÀRIA CASAMANYA,  NRT: L-711115-R,  amb domicili  C/Mossèn Jacint Verdaguer, 3  ORDINO – PRINCIPAT D’ANDORRA, tel. 00376 854 854,  correu electrònic de contacte: info@llibrescasamanya.com.

Aquesta pàgina web ha estat dissenyada per informar sobre els nostres llibres.

Atorguem la condició de usuari al visitant, el que implica la  seva total acceptació, sense cap tipus de reserva de totes les condicions i disposicions descrites en aquest avis legal i condicions del seu ús.

L’objectiu d’aquesta pagina web es proporcionar als nostres clients informació exacte sobre els nostres llibres i serveis.

LLIBRERIA ANTIQUÀRIA CASAMANYA  es la titular d’aquesta pàgina web i de tots els drets de propietat intel·lectual o industrial de la mateixa i el seu disseny i continguts l’hi pertanyen. Per tan, els continguts d’aquesta pàgina web, així com els logotips i signes distintius que hi apareixen no podran ser objecte de manipulació, copia, modificació, reproducció, transmissió, adaptació, etc. sense la autorització expressa de LLIBRERIA ANTIQUÀRIA CASAMANYA  ja que estan protegits per la legislació pròpia del Principat d’Andorra i per la normativa internacional reguladora dels drets de la propietat intel·lectual e industrial.

LLIBRERIA ANTIQUÀRIA CASAMANYA  es compromet a respectar en tot moment la intimitat dels usuaris d’aquesta pàgina web i a obtenir dades personals dels mateixos nomes si son proporcionats voluntàriament per ells mateixos. En tot cas LLIBRERIA ANTIQUÀRIA CASAMANYA  es compromet a respectar i complir la legislació vigent al Principat d’Andorra sobre protecció de dades de caràcter personal. LLIBRERIA ANTIQUÀRIA CASAMANYA  es compromet a complir la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-les i adoptar les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o us no autoritzat. Per tant, tota informació sobre els nostres clients no serà utilitzada amb propòsits comercials ni serà transferida a tercers.

Aquesta pagina web esta operada des de el Principat d’Andorra i els seus termes d’us estan regits per les lleis del Principat d’Andorra, pel que qualsevol controvèrsia o polèmica relacionada amb la mateixa serà regida per la legislació vigent del Principat d’Andorra i els seus tribunals seran exclusivament competents per la seva resolució.